AKVARISTIKA BILJNI AKVARIJUMI TEKSTOVI BAZA BILJAKA i RIBA SLIKE AKVARIJUMA AKVARIJUM CENTAR May 19 2012 06:41:43
Meni
AKVARIJUM CENTAR - AKVARISTIKA
BILJNI AKVARIJUMI
TEKSTOVI
AKVARIJUMSKE RIBICE
BAZA BILJAKA i RIBA
SLIKE AKVARIJUMA
AKVARIJUM CENTAR
Diskusije sa starog sajta
Pretraga
Alexa traffic rank
AKVARIJUM CENTAR
Akvarijum-centar.com
Izrada akvarijuma
Akvaristika - reportaže
AKTUELNO, Februar 2012
AKCIJE, Februar 2012.

OPŠTE INFORMACIJE

Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Zaboravili ste lozinku?
Zatražite novu OVDE.

Gosti: 34
Nema članova prisutnih

Registrovanih: 2,770
Neaktiviranih članova: 0
Najnoviji: Radivoje

REKLAME

REKLAME

Vidi temu
Akvarijum Centar - Akvaristika | AKVARIJUM CENTAR - AKVARISTIKA | BILJNI AKVARIJUMI
Stranica 2 od 2 < 1 2
Autor RE: 8 litara
Aleksandar
Administrator

Reputacija: [ +13 ]
Registrovan: 09.03.07
Upisano u 06-04-2007 02:43
Svaka čast majstore. razzrazzrazz
Pa i ja da pitam što i Brainman. Radi li dobro taj difuzor sa slike?
Pošalji privatnu poruku
lp
Član

Reputacija: [ +4 ]
Registrovan: 04.04.07
Upisano u 06-04-2007 09:26
Vec sam pohvalio ovaj akvarij na akvarij.netu al bas je lijepo pogledat jos pokoju dodatnu sliku ovog mini akvarija...zbilja je strava, tako nesto napravit u 8l zbilja treba znat. razz
Pošalji privatnu poruku
StarChaser
Član

Reputacija: [ +1 ]
Registrovan: 14.03.07
Upisano u 06-04-2007 10:06
Bravo Krajten! razzrazzrazz
Za ovako nesto treba puuuno znanja i nista manje umeca, ali sta je to za jednog majstora aquascapinga.razz
Minows uopste ne izgledaju izmuceno, divni su, jel im je to normalna, ili neka shlajer forma?
(Steta sto ne mozemo da glasamo na AGA contestu, mada koliko znam, postoje i neka druga online takmicenja, gde glasaju posetioci sajtova..zar ne?)
Pošalji privatnu poruku
chmi
Član

Reputacija: [ 0 ]
Registrovan: 15.03.07
Upisano u 06-04-2007 11:27
Koliko si CO2 ubacivao? Mali je akvarijum pa se moze lako pobiti sve zivo
milanch@beotel.yu Pošalji privatnu poruku
Krajten
Član

Registrovan: 03.04.07
Upisano u 06-04-2007 13:07
sto se tice diffusora, nisam uopce zadovoljan. Zasto? Prije svega jer sam upotrebljavao DIY smjesu u reaktoru. Zato nije bilo dovoljno pritiska co2, pa mjehurici nisu izlazili sitni i njih puno, vec rjeđe i većih dimenzija. Prelaskom na bocu, stanje se znatno popravilo i diffusor je poceo bolje raditi.
Moj zakljucak je da nema do nutrafinovih ljestvi, sa njima sam prezadovoljan, jedino svojom velicinom ne stanu u ovako mali akvarij.
Ribe nikada nisu bile ugrozene, posto sam imao hang-on fiter koji je mreskao povrsinu akvarija, tako da je bilo dovoljno kisika, a co2 uvjek oko 30-40 ppma.

Fala svima na pohvalama i uvjeravam Vas da je akvarij uzivo bio bomba. Kad je Vedran( vlasnik akvarij.neta) dosao vidjet akvarij rekao je da je to najbolji akvarij koji je u zivotu vidio.
Inace i Hrvatska televizija ga je dosla posnimiti kao zanimljivost, ali na nase inzistiranje da spomenemo u prilogu i humanitarnu akciju koju smo u to vrijeme organizirali za jednog naseg člana, televizija nije dopustila i na kraju prilog nije bio imitiran.
markopetrak@hotmail.com www.akvarij.net Pošalji privatnu poruku
Coa
Administrator

Reputacija: [ +12 ]
Registrovan: 09.03.07
Upisano u 07-04-2007 14:32
Ako je drug Vedran rekao, ja mu verujem 100%. Ionako sam glasao za njegov akvarijum na nagradnoj na akvarij.netu. haha Šalim se naravno, nema sumnje da si odradio ono što se retko viđa, gde treba voditi računa o svakom centimetru prostora.

Inače da prokomentarišem i izbor riba. Mislim da su kardinali bili pun pogodak. Na tu litražu, ako se pogledaju ostali akvarijumi sa takmičenja, ljudi se i ne usuđuju da stavljaju bilo šta. Bette se ne računajubiggrin Još je bolje, što ribama nije smetalo.

Očekujem da će posle otkrića i ogromne potražnje za microrasborama doći do male revolucije oko ovg segmenta, kada su u pitanju nano akvarijumi, te da ćemo upravo te ribe najčešće viđati na spisku. Ko zna, možda i grešim.
Pošalji privatnu poruku
Krajten
Član

Registrovan: 03.04.07
Upisano u 08-04-2007 14:50
ja jedva cekam microrasbore....Imam 10-ak rasbora maculata, odlicne su, ali microrasbore ce biti pun pogodak...happy
markopetrak@hotmail.com www.akvarij.net Pošalji privatnu poruku
Stranica 2 od 2 < 1 2
Idi na: