AKVARISTIKA BILJNI AKVARIJUMI TEKSTOVI BAZA BILJAKA i RIBA SLIKE AKVARIJUMA AKVARIJUM CENTAR May 22 2012 02:46:39
Meni
AKVARIJUM CENTAR - AKVARISTIKA
BILJNI AKVARIJUMI
TEKSTOVI
AKVARIJUMSKE RIBICE
BAZA BILJAKA i RIBA
SLIKE AKVARIJUMA
AKVARIJUM CENTAR
Diskusije sa starog sajta
Pretraga
Alexa traffic rank
AKVARIJUM CENTAR
Akvarijum-centar.com
Izrada akvarijuma
Akvaristika - reportaže
AKTUELNO, Februar 2012
AKCIJE, Februar 2012.

OPŠTE INFORMACIJE

Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Zaboravili ste lozinku?
Zatražite novu OVDE.

Gosti: 33
Nema članova prisutnih

Registrovanih: 2,770
Neaktiviranih članova: 0
Najnoviji: Radivoje

REKLAME

REKLAME

Vidi temu
Akvarijum Centar - Akvaristika | BILJNA AKVARISTIKA | Ribe
Autor Dwarf Loach - Botia sidthimunki
Coa
Administrator

Reputacija: [ +12 ]
Registrovan: 09.03.07
Upisano u 17-10-2011 21:39
Botia sidthimunki (a od skoro prebačena sa mnogim drugim botiama u rod Yasuhikotakia, zvanični naziv Yasuhikotakia sidthimunki) je patuljasta botija, koja naraste maksimalno 6 cm i po tome najmanja botija od postojećih. Spada u društvene miroljubive botije. Preporučuje se držanje u jatu od minimum 5 primeraka.

Konačno mi se ukazala prilika da nabavim jato od 11 komada i smestim u svoj kućni akvarijum (Mamut, 567 litara). Na prvi pogled slično ponašanje kao macracanthe na toj veličini - razigrane u jatu plivaju neprekidno gore dole uz prednje staklo.

Mislim da nema nekih posebnih zahteva... za prijem sam im omekšao vodu ''pola-pola'', primio na 26C i sipao kao preventivu pola doze EasyLife Antispot-a, protiv ihtioftirijaze.

Planiram ovih dana da ima ubacim društvo, uglavnom ređe vrste iz grupe Danio, a trenutno je sa njima priličan broj algarčića Sewelia lineolata... Slike akvarijuma i ovih riba nadam se uskoro.
Pošalji privatnu poruku
Autor RE: Dwarf Loach - Botia sidthimunki
Coa
Administrator

Reputacija: [ +12 ]
Registrovan: 09.03.07
Upisano u 13-01-2012 01:12
Slika iz Mamuta
Pošalji privatnu poruku
Idi na: